Cutest couple

Haha, halla!
Noen så kanskje dette innlegget istad? Skulle egentlig bare teste ut mobilblogg-appen, for å se om bildet ble stort eller lite.. Men siden jeg har sykt dårlig hukommelse glemte jeg å slette innlegget, siden jeg drev på med noe annet samtidig!

Skal ikke gjentas, haha
-oda

Sondre og Charlotte <3

i´m going to miss it.

Kommer til å savne kjolen min egentlig. Forigårs sendte jeg den til Bergen, til en ente som heter Benedikte. Solgte den på Finn. Men, jeg skal kjøpe meg en ny, ikke lik i det hele tatt. Dere skal få se den en gang. he-he.Hva syntes du?

-Aurora 

Learn how to love and forget how to hate..


.. 'cause love is what you make it to

ODA 

I det siste har jeg..
.. Tatt SYKT mange iPhone bilder * Vært mye med venner * Tatt piercing i navelen (og øverst i øret, men det er en stund siden nå. På bilde ser det ut som jeg har utrolig stort mellomrom, men det er ikke så stort!) * Spist masse sushi * Kjøpt masse sminke fra E.L.F * Og mye mer, kommer bare ikke på det, haha.. Sorry for dårlig kvalitet (iPhone...), men de fleste bildene er fra Instagram; FØLG MEG: odae , da er dere kjempe søte ♥♥

Jeg har savnet å blogge (faktisk), og har egentlig litt lyst til å starte igjen, kommer sikkert til å gjøre det, så ikke glem den daa... Har det egentlig litt stressende med skole, trening og venner, men kan blogge innimellom.

 

♥ ODAAsker. 15. Trening. Mote. Blogg. Foto. Venner. Skole.
Kontakt: auroraogoda@hotmail.com

Legg oss til som venn her.

arkiv


Januar 2012
Desember 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
September 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009

kategorier


Bilder
Blogg
Innkjøp
Inspirasjon
Konkurranser
Outfits
Sponsing
Videoblogg

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!
Superkul.nohits